Vi lægger stor vægt på økologi, sundhed, miljøbevidsthed, professionalisme, ærlighed samt god service. Derfor tilstræber vi et højt serviceniveau og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Vi arbejder ud fra en grøn tankegang og bruger markedets pt. reneste og mest skånsomme produkter, så miljøet ikke belastes unødigt og håret forbliver sundt og glansfuldt. Desuden følger vi løbende med i den udvikling der sker på markedet.

Vore hårfarver, hårpleje- og stylingsprodukter er så vidt muligt fremstillet uden allergifremkaldende, kræftfremkaldende og hormonforstyrrende stoffer (bl.a parabener) og derfor kan langt de fleste tåle vore produkter.

Salonens behagelige indeklima og rene luft er et resultat af de organiske produkter vi arbejder med.

Hos Solmaz forsøger vi at skabe en hyggelig, afslappet atmosfære og sikre at du føler dig velkommen og godt tilpas.

Som kunde i salonen bliver du forkælet lige fra du træder ind af døren med de lækreste økologiske produkter, aromaer og afslappende musik. Vi forsøger at sikre at din behandling bliver afstressende bl.a. ved altid at sætte god tid af til dig.
Du får hårvask i en lækker massagestol og afslappende hovedbundsmassage.
Du vil også blive tilbudt et dejligt varmt fodbad med æteriske olier til alle længerevarende behandlinger. Vi tilbyder altid forskellige former for økologisk kaffe, the i forskellige varianter, kakao eller saft/smoothies til et stykke økologisk chokolade, nødder, frugt eller lign. efter ønske.

I salonen findes de nyeste magasiner og blade som du kan sidde og nyde under hele behandlingen, medmindre du bare vil lukke øjnene og slappe helt af…

Kig forbi salonen på Lindegårds Allé 10, 3550 Slangerup eller ring og få en tid. Det er også nemt at bestille tid online.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Solmaz Organic hairdressser.

Husk at “like” os på Facebook, hvor vi opdaterer med nyheder og gode tilbud.
https://www.facebook.com/Salon-Solmaz-Organic-Hairdresser