Hos Solmaz bruger vi kun hårfarver der lægger sig uden på håret, hvilket giver mere volumen og forstærker det enkelte hårstrå.

Vi bruger Ultra glitz som er den mildeste lysning på markedet til at lysne håret med.

Vore hårfarver og lysningsprodukter er uden PPD, ammoniak samt andre traditionelle farvestoffer.

Elumen farver er til dig der vil have mørkere hår, have dækket grå hår eller have en køligere/varmere tone i håret. Det er ammoniakfri permanent hårfarve. Det virker uden PPD, oxydation (beize) og kemiske virkemidler. Farvepigmenterne er klare og ægte (godkendt til fødevareindustrien) og lægger sig på hårets skællag (det yderste lag på håret) og giver en fantastisk glans. Det er den eneste farve på markedet der er permanent og godkendt af miljø kontrollen.

100% plantefarvestoffer der er økologisk og biodynamisk dyrket. Til dig der vil være lidt mørkere eller have en varmere nuance i håret.

UltraGlitz fra Farouk Systems: det er muligt at få lavet lyse reflekser hos Solmaz, med lysning baseret på en lerblanding med silkeproteiner, olier og naturpigmenter fra Farouk Systems. Disse er selvfølgelig uden ammoniak og PPD.

Alle produkter, både de der bruges i salonen og de der sælges til hjemmebrug er blandt de reneste på markedet og opfylder Grønne Erhverv’s krav om organiske og miljøvenlige produkter med en minimal risiko for allergi.

De godkendte produkter er alle fri for PPD, parabener, kræft- og allergifremkaldende samt hormonforstyrrende stoffer.