Lavera Trend Mineral Makeup

Lavera Trend Mineral Makeup

Jeg er usædvanlig stolt af og glad for at dele Lavera Trend Make-up med dig. Jeg er sikker på, du vil elske det så ligeså meget som jeg gør 🙂

Vi ønsker at behandle vores hud godt med etisk korrekte produkter, der giver et smukt, frisk og naturligt udseende, der kan holde hele dagen. I min jagt på den perfekte økologiske makeupserie, fandt jeg hvad jeg søgte, hos Lavera. Med Lavera får du alt dette – til en fantastisk pris!

Lavera Trend Make-up er baseret på økologiske, biodynamiske eller vildtvoksende lægeplanteekstrakter og naturlige farver. Alle produkterne er uden syntetiske konserveringsmidler, farvestoffer og duftstoffer.

Økologisk makeup er kommet for at blive. I en æra hvor vi kræver perfekt ydeevne, såvel som naturlige ingredienser, gør det Lavera til det bedste valg! Produkterne giver kunder, makeup artister, berømtheder og skønhedsredaktører over hele verden, en “AHA!” oplevelse;
ENDELIG… en hudvenlig, ikke tilstoppende, naturlig makeup serie, der er let at anvende og som kan bruges på alle hudtyper – fra den sarteste til den mest krævende hud.
Lavera har vundet flere priser for deres naturkosmetik.

De kendte og filmstudierne vælger også Lavera.

Efter en Greenpeace test i 2006 fik Sofie Lassen-Kahlke konstateret et meget stort indhold af kemikalier i blodet, bl.a. phthalater, pesticider og kunstige parfumestoffer. Dette fik hende til at ændre vaner og valgte derfor Lavera, som hendes foretrukne kosmetikmærke.

Skuespilleren Liv Corfixen – som har medvirket i bl.a. Susanne Biers, Den Eneste Ene og som også er kendt fra “Vild med dans” – har valgt Lavera, som et af hendes yndlingsmærker.

Også skuespillerne i TV2’s succes serie “Anna Pihl” sæson 2, benytter make-up fra Lavera. Medvirkende bl.a. Charlotte Munck, Iben Hjejle, Paw Henriksen og Peter Mygind.

Lavera har vundet flere priser for deres naturkosmetik.

Kom gerne forbi salonen og prøv den her skønne, prisvenlige kvalitets makeupserie. Priserne er fra 25 kr til 169 kr.

Kategori: Tags: , Product ID: 3393