Prisvindende og populær Mirenésse Sectret Weapon Mascara

Prisvindende og populær Mirenésse Sectret Weapon Mascara

Almindelig mascara er generelt fedtet voksmaling, mens Mirenésse – mascaraens hemmelige våben er at bruge en unik sammensætning af bivoks, der lægger sig perfekt på hver enkelt vippe og pakker den individuelt ind i et perfekt ”rør” af farve. Røret hæfter, mens det lægger sig om vippen, og strækker sig, når man trækker diamantbørsten væk for at få længere og tykkere vipper. Jo mere man lægger på, des tykkere og længere bliver vipperne. Den specielle sammensætning gør det muligt at bære den i ekstremt lang tid, med samme flotte resultat.

Anvendelse og fordele:

Mascaraen er langtidsholdbar og holder op til 24 timer. Drysser ikke, klatter ikke og tværes ikke ud af tårer, sved og vand. Aldrig mere panda-øjne. Den unikke, diamantformede børste når selv de mindste vipper og skaber ekstra længde.Uforlignelig konsistens uden klumper, som stivner og bukker vipperne mens den lægger sig. Masser af volumen og længde til vipperne. Læg så mange lag på, som ønskes, mens den er våd. Naturligt look eller effekt som falske vipper. Ingen gennemtrængning af huden på nogen måde. Ophober sig ikke ved vipperoden som andre mascaraer.

Det er utroligt simpelt at fjerne Mirenésse. Fjernes med varmt vand uden at efterlade sorte rander. En speciel øjenmakeupfjerner er ikke nødvendig.
Plask masser af vand i ansigtet – eller gør det i brusebadet. Lad finger spidserne forsigtigt fjerne ”rør” af mascara. Mascara vil forsvinde med fingerspidserne. Intet bliver efterladt. Ved denne milde form for afrensning vil øjet ikke blive udsat for skadende slid og hårde makeupfjernere.
Ekstremt sikker for sarte øjne, computerbrugere etc.
Ideel for kontaktlinser – forlænger uden fibre.
Mirenesse Secret Weapon er hurtigt blevet døbt ”verdens bedste mascara” og har vundet “Beauty Awards” i Australien i sin kategori.

Kategori: Tag: Product ID: 3399