HÅROLOGI

Hårologi´s produkter er af den højeste kvalitet uden at belaste miljøet og undgå unødige tilsætningsstoffer.
Hydrofil/Hydrofob?
-FIL serien er tynde fine hårstrå hvor skællaget er åbent. Dette hår har ikke så meget styrke og mister nemt volumen. Plejes bedst med proteiner.
-FOB serien er groft, hårdt, sprødt og vanskeligt at forme. Dette hår har meget styrke og kan være svært at styre. Plejes bedste med fugt.

HÅROLOGI TÆNKER PÅ DIG OG MILJØET.

Hårologi er miljøvenlige produkter med ECO certificeret råvare. Ingredienserne i hvert produkt er udelukkende valgt for at opnå den bedste effekt på dit hår og din hovedbund med minimal miljøpåvirkning. SigNATURE fra Hårologi er godkendt til positivlisten i Danmark, hvilket betyder hvis de har det mærke er de helt fri for miljøskadelige stoffer.

Hårologi har også gjort det muligt at vælge refill system, hvor de fleste shampooer, balsam og kure kan købes i pose og genbruge dine gamle flasker eller tappe over på glasflasker, hvilket skåner miljøet endnu mere.

Hvis du ønsker 100 % den rigtige pleje til dit hår, så besøg en hårolog. Vi findes i hele danmark, hvor vi laver hårtest af dit hår og blander shampooen specielt til dig.

Kategori: Product ID: 6075

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HÅROLOGI”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *